Fikastund med tjejerna

Idag har vi haft storcelebert besök av mina tre bästa kompisar från högstadietiden. Huvva va trevligt det var. Har inte sett dom sen i julas. :( Spelade Monopol och fikade så mycket så det stod ut genom öronen. Haha! Sen när jag vunnit och vi var less på spelandet så blev det filmtittande istället. Captivity hette den utvalda filmen. Har sett den förut med jag ryckte ändå till på alla psycho scener. Haha!
Nu blir det bullens och makaroner till lördagsmiddag :) Mums!

Musicbusiness - Here I come

Nu har jag lärt mig tre låtar helt utan till och jag kan ta alla ackord utan att titta på vad jag gör. Stort framsteg. För bara någon vecka sedan var jag så arg på mig själv för att ingenting gick som jag ville. Hade bara lust att kasta ut gitarren genom fönstret. Men nu är det som sagt andra bullar.
Blir iof lite besviken när jag inte kan spela lika bra som dom på Youtube men det kommer kanske. Aaararrrggghh! Jag kommer att driva mig själv till vansinne tror jag. När jag hör en ny låt och sedan ska försöka spela den så tar jag förgivet att jag ska kunna spela den nästan på direkten. När det inte går blir jag galen.
Haha. Stackars Roger som måste sitta och lyssna på mitt klinkande dag ut och dag in. Men vissa låtar, de som jag kan utan till, låter riktigt bra. Men det är ju tråkigt så tråkigt att spela samma låtar om och om igen.
Det dröjer nog ytterligare en vecka eller två innan jag är ett steg närmare mitt mål, men det tar sig. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.
Ackorden är som sagt inga problem, men innan man har kommit på hur "finger pick" går för att allt ska låta bra, så har man drivit sig själv till vansinne.

Idag är det då soligt ute så jag ska nog ta en paus i mitt spelande och gå ut en sväng så man får lite färg på denna bleka nos.

RSS 2.0