Framtiden?

Jag vill ha makt
Jag vill hjälpa
Jag vill känna mig behövd

Vägen dit kommer att vara lång
Den kommer att knäcka mig

Jag kommer att känna mig värdelös
Jag kommer att anse att jag är dum
Att jag är svårlärd och lat

Jag kommer avundsjukt att se på de som klarat det
De som är starka
Självsäkra
Redo att erövra världen

En dag ska jag vara en av dem
En dag ska jag känna mig stolt
Stolt över mig själv, att jag klarat det

En dag ska jag vara Polis!

HPDE-Tisdag!

Ja åker bil... ser inte så gammal ut. Haha


Använder min mammas älskade uttryck "HåPeDE" till denna dag, för det är verkligen en sån dag! Vaknade imorse av att klockan ringde, självklart. Har börjat snooza alldeles för mycket för mitt eget bästa. Är så förbannat trött så jag börjar undra hur det står till egentligen. 
Blev utkörd från matan. Eller inte utkörd direkt, men de kom en massa barn och satte sig vid mitt bord så jag bytte bord så att de skulle få ta MITT bord. Hann knappt ta en tugga vid det nya bordet förren en lärare för mellanstadiet kom och sa att jag fick flytta på mig för att det var fyrans bord. Sen när kan man paxa ett bord?
Lättretlig som jag är så tog jag min mat och slängde den, samtidigt som jag rabblade upp en fin liten ramsa i huvudet; "Nog är det väl förbannat att man inte ska få..."
Så nu är jag hungrig igen. Jävla skit!

Blev upphämtad på vägen tillbaka till skolan, så jag fick köra lite Volvo. Känner mig så liten i en så stor bil!

Tycker nästan synd om er som läser mina inlägg, med tanke på att jag så sällan skriver så ni får läsa samma saker flera gånger... :/Men nu ska det bli ändring på det!


Nu är man "moster" också...:P


Min kärleksfulla blomma ;)

Lovely Friday...

Idag känner jag mig så himla glad. Kanske är det för att det är fredag. Kanske är det för att jag fick skitbra kommentarer på min historia. Eller så är det bara rent allmänt. 
Svenska lektionen svischade förbi. Hoppas att median gör likadant. Men jag vet att all denna possitiva energi kommer att försvinna när Graf börjar. Fy...

Ikväll blir det lite kalas. Lördag ska jag jobba. Söndag är det ju morsdag så då ska jag hem och gratta lilla mamsen ;)



Senildepartimentet är inneboende...

...i mitt huvud! Förstår inte vad som är med mig! I vanliga fall behöver jag knappt anteckna något för jag brukar ändå komma ihåg det mesta. Men nu, helt plötsligt, så glömmer jag allt! Och då menar jag ALLT! Ett exempel på min senila vän som bor i mitt huvud, är när jag gör något och ska gå på toa. Jag börjar gå till toan, och när jag kommer in så har jag redan glömt vad jag skulle göra. Ändå är inte lägenheten så himla stor, så det tar typ en nano-sekund att frakta sig igenom hela. Ändå glömmer jag! Så blir det med allt jag ska göra! Hela tiden! Det driver mig till vansinne!
Sen när jag försöker komma på vad jag har glömt, tänker jag så det knakar men kommer ändå inte på vad jag har glömt. Då får jag en jävla huvudvärk istället!

En sak till som jag har lagt märke till när det gäller mig själv, är mitt extremt korta tålamod när det gäller vissa saker. Som datorer tex. Tar jag mig inte till den sida jag tänkt tillräckligt snabbt, blir jag förbannad och stänger av datorn! Nog för jag alltid har haft lite kort stubin, men jag har aldrig kommit på mig själv med att fundera vad fan jag håller på med, när jag sitter på golvet med kontakten till datorn i handen och svär. 

Vad är det som händer? Håller jag på att bli gammal och gaggig eller är det bara en period, en fas?

Min teori är att jag behöver SOMMARLOV! Tror att det är skolan som driver mig till vansinne! Ja, så är det nog. Vi håller fast vid den teorin.

Förresten, har fått nya hörlurar till min mp3, sånna som man stoppar in i hela hörselgången, så att dom nästan sticker hål på hjärnan. Haha, nä inte riktigt kanske. Dom är bra, men jag undrar om dom är farligare för hörseln än vanliga?

Bröllopsdag med Fläsk-Fille!

Blev kidnappad idag :) Kom hem och började skrubba mattan i tv:rummet, men så blev jag lite trött så jag la mig på golvet för att vila en stund. Då ringde mamma och ville bjuda mig på glass. Så då gick jag ner, åt en glass, följde hon på affären, å sen blev jag kidnappad. Haha!
Det är nämligen mammas & Johans bröllopsdag idag, så mamma skulle laga värsta high-tech middan med fläskfilégryta. Mums! Fick t.o.m baguetter till. Å SALLAD! Känns extremt lyxigt med tanke på att man egentligen skulle äta hotdogs och spagetthi...

Golfströmmens slut?

Va faaaaaaaaan är det här?!
Ska det inte föreställa sommar nu? Det är ju snart skolavslutning, och så  möts man av det här när man tittar ut genom fönstret!

Är vintern påväg tillbaka nu eller?Suck!

Till detta kan då sägas att jag provade min klänning till skolavslutningen igår. Bortkastade pengar. Kommer nog att gå i skoteroverall!

Fotodag i Lycksele

Jaha. Det blev ingen Ume resa. Lotten va sjuk. Typiskt. Jag som hade ställt in mig på en shoppingdag på H&M :( Gick hem och deppade en stund. Somnade. Vaknade av att mobilen ringde. Giny sa att vi skulle till Lycksele istället och fota. Så jag sov en stund till. Klev upp och drack lite päronfil. Åkte in till den stora staden. Fotade. Handlade lite nya prylar. Åkte hem.

Nä, nu orkar jag inte med det här längre.

Ciao Bella!

Ge mig sommar!

Är det inte meningen att det ska vara lite varmare såhär i andra delen av maj? Det är väl tänkt att vi ska gå emot varmare tider, sommartider? Är det så det ska vara, så har då inte denna delen av Sverige förstått det än. Det spöregnar ena dan, snöar en annan och så håller det på. Fast nu har regnet bytts ut mot hagel. Och behöver jag ens nämna att det är svinkallt?
Kul för treorna å gå ut på skolvslutningen, när trappan är täckt av is och snö. Dom kommer att halka och bryta benen, stämma skolan, vilket leder till att vi som är kvar nästa år inte kommer att ha några pengar till läromedel. Så, hur ska vi nu tolka detta? Att sommaren borde vara här snart, kanske?

I helgen ska vi till stugan i Mettis. Ska bli skönt att bara slappa en hel helg. Ligga i sängen och käka vindruvor, lösa lite korsord och sova så mycket som man känner för. Längtar faktiskt efter att packa, handla maten som ska med, hoppa in i bilen och lyssna på Mp3:n på vägen, samtidigt som jag slumrar lite mot fönstret. Känns lite som försommar. Som att vi ska på semester. 
Förra sommaren blev det då ingen. Jobbade nästan hela sommaren. Skönt på sitt vis, på pengafronten, men lite synd att jag inte kunde följa med dom andra på semestertripper. Men i sommar ska jag försöka ta mig iväg på en liten tripp. Jobbar inte så mycket då...

Deprimerande Dansgala

Ibland uppstår en konstig stämning mellan människor. Anledningen är oklar. Stämningen är tryckt. Det känns som man bor i en liten bubbla, som att man finns men ändå inte. Hur man ska ta sig ur denna bubbla är också oklart. Det finns ingen som kan hjälpa en ut. Det är något man måste göra själv. Så är det bara.

Känner mig som en gammal disktrasa. En disktrasa som folk nöter mot smutsiga bord och bänkar, och som de sedan slänger bort. Helt oberörd.

Om det är jag som är disktrasan, hur kan det då komma sig att det är jag som står där ensam i hörnet, med skamstruten på huvudet?

Appropå allt och ingenting; Nu ska tydligen Charlotte Perelli och Jan Johansen vara på Dansgalan, så nu måste jag ju dit ändå. Hade inte tänkt gå iår. Det brukar ju ändå bara vara skit, en massa dansband. Not intressant. För några år sen var jag faktiskt där och såg Sara Löfgren och Linda Bengtzing, och förra året såg jag en skymt av Brolle. Men det brukar ju vara så fasansfullt dyrt. Och sen är det ju hur man ska smuggla sig in. Men det löser sig nog. Med lite tur.


Bråttomt

Nu har jag exakt... 5 minuter på att knåpa ihop nått poetiskt innan lektionen börjar.
Hade som sagt apont i huvudet igår så jag la mig på soffan och snarkade drygt två timmar, innan jag vaknade och tog en tablett för att dämpa "Big Bang 2" som försegick i mitt huvud.
Allt sovande under dagen ledde till sömnproblem på kvällen. Låg och retade mig på tv:n. Tv-folket måste bara ha så sjukt dålig fantasi! Nu har både trean, fyran OCH femman kommit ut med varsin version av "ensam-desperat-uppmärksamhetskåt-tråkmåns-söker-likasinnade". Fy! Borde det inte vara dags att komma på något nytt?

Äntligen fredag igen! Längtar hem! Är så mndsfjdxzhfajfhfd less på skolan nu så jag tror jag spyr på mitt foundation-ner-smetade mac-tangentbord. (jag är inte den skyldige!)

Jaja, nog med tråkigheter. Nu ska jag jobba på mitt framtids a la ECO-hus. Kuuuul!!!!!!

Lyckliga Onsdag!

Åh, jag har sån impulsglädje för tillfället. Allt känns så... kul! Nu har jag betat av två halv-dryga lektioner så det är bara det roliga kvar; MEDIA! Håller på å bygger ett EKO-hus, en prototyp på hur husen kommer att se ut i framtiden. Allt material är återvinniingsbart såklart! Väggar, tapeter, golv, fönster, you name it! Det är skitkul! Sen ska jag göra en broschyr om varför folk ska köpa just mitt hus, och bestämma hur allt ska marknadsföras. Blir alldeles i extas!

Känner mig uppåt rent allmänt idag. Kanske är det för att jag äntligen får chansen att smita iväg lite tidigare från skolan. Vi går heldagar från morgon till kväll, med nästan inga raster, 50 minuters lunch och NOLL sovmorgonar! Dom säger hela tiden att vi ska få bättre schema ju fler kurser vi betar av, men jag vet inte det jag. 

Så, efter skolan ska jag gå förbi och höra om det blir nått sommarjobb. Efter det blir det en hemmakväll med tvätt och städning. Till och med det känns lätt som en sommarbris. Haha!

HAT-Måndag!

Usch vad jag ogillar måndagar! Var på toppen av isberget supertrött imorse! Jag å Roger låg å pratade halva natten om olika orsaker till Jordens undergång. När vi besämt oss för att sova så kom nån av oss på något nytt, som att det inte finns någon möjlighet att solen ska explodera, eller att en stor jävla metroit (hur det nu stavas!?) kanske någon dag slår ner på jorden och delar den i två delar så att all lava som är i mitten rinner ut och alla hav rinner ner i lavan. Helt sjuka grejer att prata om mitt i natten, speciellt med sentimentala-Elina som är rädd för allt. Gjorde inte riktigt saken bättre. Började prata om magi och sånt istället. Om det finns liv på andra planeter och om det finns fler planeter som Jorden i något annat solsystem. Spännande! Kom på att jag nog har några rymdböcker hemma hos mamma. Måste nog åka dit å hämta dom. 

Började förresten denna sunkiga dag med Foto. Vi var uppe på utsikten/inne i skogen/ute på leran och fotade en massa. Svinkallt! Och opptimist-jollen jag  gick till skolan i tofflor idag. Hade ju ingen aning om att vi skulle vara ute å fota. Men det gick ändå bra. Fick ingen lera i skorna. Men det blåste som fan så nu lär jag väl få hjärnhinneinflammation eller nått. Skulle va just snyggt. Går det ens att bota?

Jaja, nu ska vi redovisa våra filmer, som endast innehåller fötter. Haha!

Oh, just det. Fick just veta att vi ska ha prov på måndag, i media. Vi skulle få några uppgifter som vi ska lösa med hjälp av Photoshop, Illustrator eller Indesign. Kommer nog att går bra. Kul med lite annorlunda grejjer, inte bara teoretiska prov. Nog för att prov i sig inte är speciellt kul. Men det kommer man väl aldrig undan förrän man gått ut skolan. Tur att det bara är ett år kvar. 

Ciao

Valborg

Fy fan va alkohol är överskattat. Jag säger då bara det. Fy! Det ska slåss å bråkas å grinas å skrytas å skrikas å ramlas å förstöras och allt va det nu kan vara. Nä, nu får det vara nog. Känner mig som den 90-åriga gamla damen på hemmet som sitter och retar mig på ungdommarna som lever rövare utanför fönstret. Nog är det väl roligt ibland, men när någon druckit för mycket eller om nån är på dåligt humör så blir ju hela kvällen sabbad. Nog är det väl allt bra onödigt ändå!?

RSS 2.0