Who wants forever? No one wants forever anymore

Älskar människors kreativitet mixat med akustisk musik. Hittade den här filmen hos min trogne tidsfördrivare YT.
Den är fin...

check

Utmaningens regler: Varje svar måste börja med bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar 2 gånger eller skriva ditt namn som svar!

  1. Vad heter du? Elina
  2. Ett ord på 4 bokstäver? Elda
  3. Flicknamn? Emelie
  4. Pojknamn? Egon
  5. Yrke? Entrepenör
  6. Färg? Ekogrön
  7. Klädesplagg? Ekologisk t-shirt
  8. Mat? Estrellachips ;)
  9. Sak i badrummet? Elvital schampoo
  10. Plats/stad? Ensamheten
  11. En orsak att vara sen? Eftertänksam
  12. Något man skriker? Ehhååååååå!
  13. Film? En plats i solen
  14. Något man dricker? Enbärsjuice
  15. Band? Evanesence
  16. Djur? Elefant
  17. Gatunamn? Envägen
  18. Bil? Elinas racergolf :)
  19. Sång? Egon


Måndag utan rubrik

Länge sen jag skrev och det är väl inte direkt en nyhet att alla som går ut gymnasiet om sisådär 2 månader och några veckor, har sjukt mycket att göra. Bloggen är inte precis prio ett just nu. Det konstiga är att fast jag har så mycket att göra så går jag mest runt helt apatisk och glor. Men det mesta är gjort. Har bara den egna diskussionen kvar på psykologi-inlämningen, ett stort hemprov på historian, en pod till historian och en analys av det finska vinterkrigets orsaker och efterlämningar. Inte så mycket. Inte så kul. Men det ska göras. Det är jobbigt när man måste tänka själv och göra egna slutsatser. Vore lättare om det bara var rena faktafrågor. 

Ännu ett tråkigt inlägg från ännu en less blivande student. 


Vart tog mina ögon vägen?



Bild lånad av fröken Lottens blogg :)

......



Jaha. Nu var projektmässan klar. Och jag har tagit körkortet. Å jag har en katt från hell som är pilsk som fan.

Suck.

Hej katt!



Vi kallar henne Kisse. Vet inte vad hon hette innan och Kisse är det enda hon lyssnar på så det får hon heta. Ibland blir det även Kissemjo om hon är på bra humör.
Lärde henne ett nytt trick idag. Eller lärde å lärde. Hon gjorde nog det mesta på eget bevåg, tror inte att det skulle funka igen, men hon rullade på befallning. Började med att hon låg på rygg och flashade sig, så jag la handen på höger sida och sa "rulla" och hon rullade åt höger. Sen provade jag åt vänster och hon rullade till vänster. Problemet var bara att hon fortsatte även när jag gått därifrån.
Skrikandet på nätterna forstsätter dock. Lite på dagen också. Tror hon är lite pilsk. Eller så är hon bara extremt uttråkad. Försökte leka lite med hennes leksaker men det var inte alls uppskattat. Hon tittade bara på mig med en uppgiven blick och la sig ner igen. Men hon verkar då trivas här.
Inatt låg hon tätt bredvid mig, med huvudet på min kudde ända tills jag somnade. Det gjorde även hon kan jag säga för hon snarkar lite. :) Och sover med halvöppna ögon, vilket är lite creepy. Men jag tycker om henne ändå <3


No one wants forever


Rise up this morning, smile with the rising sun

Nu har kisse stabiliserat sig i sin nya hemmiljö. Hon har en otroligt stor personlighet och hon vill hela tiden ha uppmärksamhet. På natten kommer hon och lägger sig bredvid mig på min sida av sängen, med sitt lilla huvud på min kudde. På kvällarna ligger hon oftast på mattan under soffbordet och tittar på tv.
Men på nätterna  har hon konstiga saker för sig, och inatt tror jag det var värst hittills. Hon sitter och skriker bara rätt ut. Eller jamar kanske det heter. Det låter som hon pratar. Synd bara att man inte förstår vad hon säger, det skulle underlätta en del. Tror att hon brukade vara ute på nätterna och att det är det som hon försöker säga. Men det är inte så lätt att bara släppa ut henne när man bor på sjätte våningen. Får hon gå ut på balkongen så får hon väl för sig att hoppa ner.
Men hon är söt ändå :) Har rivmärken på mitt vänstra nyckelben för hon skulle absolut traska omkring på mina axlar när jag satt vid datorn tidigare. Hehe...


En ny favoritlåt har också dykt upp:

Usch. Blä. Fy

Fy fan vad jag hatar att plugga. Hatar hatar hatar! Å nu har jag ett prov på onsdag som jag måste plugga till. Över 70 sidor i boken som ska plöjas igenom och en hel del papper som ska nötas. Usch. Läser en sida innan jag kommer på nått annat som är roligare. Kommer aldrig igång och jag vet inte var jag ska börja för att lära mig den här jävla skiten som inte är ett dugg intressant. Bara en massa pladder. Så fort jag ser boken fylls jag av en stor lust att riva sönder den och spola ner den i toan. Nä, när kursen är klar ska jag bränna den där jävla boken!

Två ska bli tre!



Hör och häpna! Jag ska bli fostermorsa! En liten kisse ska flytta hem till oss. Imorgon bitti kommer hon. Det ska bli spännande å se hur det kommer att gå. Och jag som inte ens är speciellt mycket till kattmänniska. Men men. Måste ner på affären imorgon och inhandla allt vad en katt kan behöva. Oj oj.

Uppdaterar snarast möjligt!

Skoterdag i Blaikenfjället

Idag tog vi oss ut på en tur. Inget sportlov utan lite frisk luft. Nog för att luften mest bestod av avgaser från skotern. Men det är tanken som räknas, eller hur?



Imorse när jag blev väckt var jag så fruktansvärt trött och på dåligt humör så jag kände för att skälla ut någon. Nu fick jag inte den chansen utan fick mest bara ur mig lite muttrande. Kokade varm choklad till skoterturen och hittade sen inte termosen. Fick ta den som Roger egentligen skulle ha till sitt kaffe som han också hade kokat men som vi sen fick hälla bort pga termosbrist. Har gått runt och svurit över alla termosar som ligger överallt och helt plötsligt när man behöver en så är den borta. Konstigt va? Sen hittade jag inte heller min kosa men den har jag nu spårat upp. Moa hade en i sin hand på fikat som var misstänkt lik min. ;)


Det dåliga humöret försvann dock ganska snabbt och dök inte ens upp igen när jag körde fast med skotern. Stod bara och skrattade ikapp med Moa medans killarna fick slita i sina gråa hår för att få lös den. :D




"du är född ledare..."

Haha. Gjorde ett personlighetstest på facebook. Har alltid varit lite kritisk mot sådana, men nu tycks det ha slagit huvudet rätt på spiken!:
"Du är född ledare. Du har oftast rätt och säger det också. Om någonting ska bli gjort så får du göra det själv. Du är positiv och social. Du vill ha resultat i det du gör. Du är tävlingsinriktad och älskar att vinna...i allt Dina svagheter är att du är lite för egocentrisk...lär dig att ta hänsyn till andra mera. Ibland så kan det vara bra för dig att slappna av och inte stirra dig blind på prestation. Fråga gärna hur andra mår innan du berättar om det som intresserar dig."

Kunde inte sagt det bättre själv. Speciellt det där med tävlingsinriktad och älskar att vinna. Kommer att tänka på i somras när vi skulle spela ett frågespel. Jag blev alldeles hysterisk. Hehe. Eller hur var det nu, Robin och Moa? ;P
-
Dagen har annars varit ganska lugn. Klev upp vid halv åtta och åt lite frukost. Jobbade 8-14, kom hem och åt lunch och sen fastnade jag naturligtvis här, fast jag egentligen borde börja baka till Elsas kalas.

En lite pinsam grej på jobbet.
En kille kommer och slänger fram en snusdosa på rullbandet och gör sig redo att betala.
Jag försöker lista ut hur gammal han är, vilket inte alls är det lättaste. Kommer att tänka på de där snubbarna från ICA som handlade av Sara för att kolla så att hon tog leg. Jag tvekade. Tittade på killen igen. Tänkte att det är bäst att ta det säkra före det osäkra och frågade om leg. Killen såg otroligt besvärad ut och fick efter många om och men fram sitt körkort.
Det visade sig att killen var en 76:a. Alltså bara tre år yngre än min mamma. Haha.

Jaja, han fick väl ta det som en komplimang att han såg ung ut. Det är väl kanske ovanligt att få höra när man är 30+? 

Sjukstugehelg

Helgen blev inte riktigt som vi kanske hade tänkt oss. Jennie kom ju och hälsade på och redan när vi var på busstationen hade hon hosta, som snabbt utvecklade sig till en riktigt kraftig förskylning med hög feber. Stackarn. Har nog aldrig sett henne så sliten förut. Men förhoppningsvis blir hon snart bättre.
Vi hann ju nästan inte med något av det inplanerade men vi fick då träffas iallafall :)
Hoppas hon kommer snart igen och att hon inte väntar 3 år till innan nästa gång. Eller hur Jennie? ;P

Håller just nu på att plocka ihop lite här hemma, gör iordning madrassen för hemleverans och sånt. Ska sen bege mig hem till Mormor och Morfar. Dagen lär nog fyllas med prat, promenader och kanske lite pussel med Mormor :)

RSS 2.0