Back to the hood!

Hej igen!
Tänkte att jag skulle chocka med ett litet inlägg och visa att jag lever. Sist jag skrev var den 12 juni. Dagen efter studenten. Tillvaron har inte förändrats mycket sen dess. Har bara jobbat. Hela sommaren. Frågan är om nån ens minns min bloggadress. Haha. Det återstår att se. Hade tänkt ta nya tag med bloggen och se om jag lyckas uppdatera den lite oftare, om inte är det ju lika bra att den får vandra till de sälla jaktmarkerna.

Den enda lediga dagen den här veckan skulle inledas med en skön sovmorgon, men det visade sig snabbt att så inte var fallet. Blev väckt strax efter sju. Klev upp och gjorde det som jag blev bad om. Klantade till mig som vanligt. Därför måste jag senare idag traska dit med svansen mellan benen och erkänna vad jag gjort. För visst är det så man gör om man är en rak och ärlig människa? Man kan väl inte bara låtsas som om det regnar?
Tror att jag ska försöka hinna med ett besök oss morföräldrarna också. Och färga håret. Och gå på bio. Nya Beck. Men egentligen borde jag städa. Och rensa balkongen från en massa gamla, vissnande blommor. Men vem orkar det?

Ah just de, jag är ju korthårig nu också. För andra gången i mitt liv. Borsett från när man var lite halvflint som bebis.

-E-

RSS 2.0