Student 2009



Jaha, då har man provat på att vara student också. Skulle lätt göra om det för gårdagen är och förblir svårslagen. Fy fan vad kul jag hade. Hela dagen var som ett glädjerus, och studentfesten var pricken över i.
Nu är man då officiellt vuxen. Nu är det upp till mig att se till att jag överlever. Trots lågkonjuktur.

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
När du sitter på ute serveringen där vi satt igen,
kom ihåg mig då



Önskar att Sara kunde spela in sin version av den här låten. Skulle lätt köpa upp hela lagret!


Helt sjukt


NU ÄR DET INTE LÄNGE KVAR TILL STUDENTEN! Tror inte att jag har fattat det själv riktigt. På Torsdag är det sista skoldagen. Någonsin. Om jag nu inte får för mig att plugga vidare i framtiden någon gång vid ett svagt tillfälle. Men ändå. Snart är det slut. Om fyra dagar kommer jag va i kyrkan och sjunga studentsången med alla andra treor, äta tårta i Aulan, stappla ner för den farliga trappan och stå på ett flak och skrika mig hes som en liten idiot "FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!".

Men innan dess är det mycket som ska fixas. Alla grejjer som ska skrivas på. "Lycka till" och  "Grattis". Tänder som ska kollas. Hår som ska färgas och klippas. Flak som ska pyntas. En lillasyster som går ut nian som ska firas. En liten Moa som fyller 19. Planering, planering, planering. För något som kommer att ta slut på mindre än 24 timmar. Men förhoppningsvis kommer jag att ha kul under dessa timmar.

Nu ska jag gå å rösta och förändra min framtid!

Tjing!

RSS 2.0