Sex...

...dagars veckor är det för mig för tillfället. Mycket jobb alltså vilket förklarar varför jag inte skriver så mycket. Men förhoppningsvis blir det lite bättre sen när skolan börjar, då jag ska fokusera lite mer på det ämne som bloggen egentligen är gjord för: Musik.


En av alla hundratals raggarbilar som var ute på vift...

Trots mycket jobb hann jag ändå fara en sväng på Motorveckan efter lördagens arbetspass. Kul, men träffade inte så mycket känt folk. Kan vara för att det var så packat med människor så man knappt tog sig fram.


Helt plötsligt dök en kille upp från ingenstans och började spruta eld mitt på gatan...


Gäddan på just under 3 kilo...

På söndagen blev det stugmålning igen, så nu är hela fasaden målad. Hann även med lite fiske där jag drog upp gammelgäddan :) Fy usch å blä vilken läskig fisk! Förstår inte varför jag är så rädd för fiskar...
Vi badade också igår, första gången i sommar. Hade lite problem eftersom det kryllade av fiskar även där, dock i mindre storlek jämfört med gäddan...




Fisketur



Åkte ut och fiska en snabbis ikväll. Fick en harr. Haha! Den stackaren fastnade med draget i ögat...


Jag väntar på napp...


Världens bästa fiskestövlar! :)


Självklart har man en egen liten fiskeslav som fixar spöet när det krånglar...

...

Jag är trött. Alldeles utpumpad. Jag har ingen energi över till allt som ska ordnas. Jag orkar inte med. Har kört på reserven alldeles för länge. Totalt utmattad.

God natt...

God natt...

Nu blir det sängen. Arbete imorgon. Som vanligt. Men snart är det väl löning så då känns allt genast mycket bättre. Eller det beror på hur många nollor det är efter siffrorna ;)

Det är skitfint väder här ikväll, med solnedgång och rosa himmel på ena sidan, en stor regnbåge över hela himlen i mitten, och regn mitt i allt. Knepigt det där med regnet men fint ändå. Fick en oerhört stor lust till att fara ut och campa och fiska med båten. Det mina vänner, är inte ofta. Blir mest bara på dåligt humör när jag sitter där och vevar och väntar på fisk, med miljoners myggor surrandes runt huvudet.

God natt!


Åkte upp till utsikten en sväng innan vi for hem...

Hemma en snabbis...

Ska bara skriva en rad innan jag ska hoppa in i duschen och gå isäng. Jobbade i helgen till två, sen for jag hem till mamma och hjälpte hon att måla i lillebrors rum. När vi var klara med det, vid 22-tiden, bar det av till stugan. Väl framme började jag måla en vägg på lill-stugan, som jag sedan har fortsatt med hela dagen idag. Hann också med att mäta och såga lite bräder till altangolvet.

Hade ju som sagt tagit en massa bilder under själva byggandet av stugan, ända från grunden, men jag hittar fortfarande inte kabeln. Tog dock en ny bild idag med mobilen, så ni vet vad jag sysslar med på min lediga tid ;)



Det ser ut som att färgen är svart nu när den inte riktigt har torkat, men den är egentligen mörkblå...
Vi hann göra lite mer efter detta ögonblick, som att sätta upp dörren och fönstrena.

Lite onödigt vetande...

Ja åker bil... ser inte så gammal ut. Haha

Hittade en rolig sida, birthday.se, där man kan se när folk fyller år. Sökte på mig själv och fick veta att jag idag är exakt 17 år 7 månader och 7 dagar. Lite roligt ;P Det stod också att jag föddes för 6429 dagar sedan, att mitt djur är häst, mitt element är metall och att mitt födelseår är 4688 enligt månkalendern. Lite kul fakta bara... ;)

Oj oj oj!

Det är så mycket just nu så jag hinner inte ens skriva här. Men som man brukar säga; tid är pengar, och med det som baktanke så borde jag få mycket cash i kassan så mycket tid som jag lägger ner på att arbeta.

Sikta alltid mot stjärnorna, och även om du bara kommer upp till molnen så är du ändå högre upp än alla andra.

Hemma igen...

Ja, nu är jag hemma efter en hel helgs byggande. Och då menar jag verkligen en hel helg! Har inte varit inomhus något mer än då vi ätit och sovit. Vi gick ut och byggde direkt då vi vaknat och fortsatte ända tills efter ett på natten! Sov en liten stund tills morgonen, och sen började allt om från början. Vi har som sagt jobbat som små myror ;) Det var nästan så att vi glömde bort att vi skulle äta också...

Har tagit en massa bilder men kan tyvärr inte visa dom för som vanligt så hittar jag inte det jag ska ha, dvs kabeln till kameran. Jag är en sån j*vla slarvmaja! Blir galen på mig själv!

Bråttomt bråttomt...

Stressar som en tok för att hinna allt! Har redan hunnit köpa mammas present, ätit frukost och gjort mig iordning. Och vattnat blommorna...
Jag som bara skulle jobba en dag den här veckan har nu jobbat sen i tisdags. Jobbar till 17 idag, blir hämtad och åker direkt till Rogers farbror som fyller 40. Vet inte ens om jag hinner med någon middag. Efter det far vi och bygger på våran stuga. Ska ta en massa bilder så ni får se hur det går till när man bygger en liten stuga helt själv från grunden. Lägger tak, installerar fönster och dörrar, målar och allt sånt. Blir spännande!

Nä, nu måste jag rusa! Ciao! :)

God natt...

Imorgon mina vänner, blir det en tiiiidiig dag! Måste upp före sju om jag ska hinna. Börjar åtta. Eller vi har då ingen frukost hemma så egentligen behöver jag inte kliva upp förren kvart i åtta. Ska dessutom på ett nytt jobb imorgon. Eller nytt och nytt, det är samma butik fast en större. Dom hade brist på folk så då får jag rycka in på min lediga dag. Pengar pengar! :) Haha! Känner mig som en snål-hugo! Men så är det. Fick ju ingen lön förra månaden eftersom jag går på timlön, så jag får den månaden efter jag slutar jobba. Fick ju ändå studiebidraget så...

Borde gå och lägga mig. Är verkligen ingen morgonmänniska! I vanliga fall börjar jag tio så jag kliver upp just före nio, äter fil med banan medans jag sitter med svullna morgons-ögon och tittar på hej hej sommar. Jag vet det är ett barnprogram men det passar bra för en som inte är riktigt vaken än. Som sagt borde gå isäng nu. Istället sitter jag och ser Sex and the city. Ja, som sagt...

inget ledigt för min del...

Är hemma hos mamma på lunch en snabbis innan jag ska tillbaka på jobbet till kl.18.
Den här veckan skulle egntligen ha vart min "lediga" vecka. Jobbar egentligen bara idag. Men så ringde min chef och ville att jag skulle jobba onsdag 8-18 och torsdag 10-18. Kändes skönt att vara ledig, men samtidigt får jag skylla mig själv. Sen blir det hektiska veckor efter helgen, med jobb i princip varenda dag, 8-18.

I helgen ska vi börja med stugorna. Mer om det lite senare...

Solig dag

Idag har jag fått stor-celebert besök av min tvååriga lilla syster. Hon är söt idag (som alltid) i en liten prickig klänning med svarta leggins.
Vi ska gå ut och hitta på en massa bus och titta på lite tapeter till tv-rummet. Fast hon ligger och sussar nu i våran säng, och sen ska hon äta lite krubb.
Får se hur länge hon stannar. Hon får själv välja, men hon brukar ju vilja stanna på middag iallafall.

Det var så sött när hon ringde igår och frågade om hon fick komma:

- Elsa hälsa på min Eliiiinnnaaa!

Jag: - Det är klart du får. När kommer du då? Vilken tid?

Tyst en stund. Tänker.

- Elsa kom klocka sju!

Alltså sju på morgonen. Fick henne att flytta fram det till tio så jag iallafall hann kliva upp. Men hon kom ändå när jag låg och sov så vi kröp ner i sängen igen och läste ABC-boken.


Da Crib

Här kommer ett inlägg till er som av någon anledning aldrig hälsar på. Så nu kan ni ju låtsas att ni har gjort det, när ni vet hur det ser ut. Tyvärr la min kamera av så det blev taget med mobilen istället, vilket inte har så bra kamera. ;P


Det är alltså är man krashar om nätterna...


Kan också hända att man hamnar här fram mot småtimmarna...


Eller här för den delen :)


Den ena hallen...


Och den första. (
Kolla in bilden på väggen som jag tog på Foto A och som jag nyss ramat in)


Halva balkongen ;)

Fler bilder på resten av lägenheten kommer senare. Det var för stökigt för att fotas just nu. Hehe...

Bröllop

Ska vara värdinna på ett bröllop i augusti, så jag sitter och kollar efter någon klänning. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig! Antingen så köper jag en ny eller så har jag på mig samma som jag hade på skolavslutningen. Hjälp!


Kul med lite fler besökare

Det länar sig att skriva typ fyra gånger om dan. Hade mer än dubbelt så många besökare igår som jag har idag. Men frågan är om det är värt det? Det är klart att det är kul när folk läser min blogg, även om jag önskar att lite fler av dem kunde lämna lite kommentarer, men så är det väl för alla. Men frågan är om jag orkar logga in flera gånger om dagen bara för att få lite uppmärksamhet. Hallå, här är jag! Jag finns! Verkligen...

Kommentarer

Jäklar vad många kommentarer jag fick angående tidigare jag-vill-vara-med-på-mest-aktiva-listan-inlägget. Det är tydligen fler som vill det :)
Så till en av mina kommentatörer:
Jag tror nog att det är flest inlägg per dag dom är ute efter, inte kommentarer ;) Men det är ju bara vad jag tror, vad tycker ni?

Jobb, jobb, jobb. Jobbar imorgon. Suck. Men det är ändå en ganska lugn dag. Inte så himlans många timmar. Efter det ska jag hem till mamma och mysa, precis som jag gjorde innan jag flyttade hemifrån.

Ps: Förra helgen var årsjubileumet i våran lägenhet. Det var alltså ett år sedan jag valde att helt stå på egna ben när det gäller att ta hand om mig själv (och min rumskamrat); dvs. se till så att det finns mat på bordet, rena kläder i garderoben, renta golv osv. Nog för att jag tvättade och städade hemma hos mamma också, men det var ju mest bara mitt rum och mina kläder. Nu är det ju fler än mig själv som jag ska ta hand om. Det är alltså ett år sedan jag blev "vuxen".

Men det är inga problem. Har alltid varit en sån som sätter andra människor i första hand, sett till så att dom är glada och nöjda och mår bra.

Mest aktiv

Har gett mig fan på att jag ska vara med på mest aktiv-listan på blogg.se. Vilket betyder att jag måste blogga typ... 150 gånger om dagen. Ha!

Vattenmelon och 8mile ikväll?

Reklam

Har ni tänkt på vad konstig reklam man har på bloggen ibland? Det har då jag iallafall, och jag undrar varför dom gör reklam på MIN sida helt gratis?
Roger sa att det finns något sorts filter på nätet som "känner av" vad man skriver. Den väljer alltså ut vissa ord, och sätter ut reklam efter dessa. Konstigt med tanke på att jag nästan alltid har reklam om dejtning, fast jag inte skriver ett ord om något sådant!? Knepigt...

Försökte sola mina albinoben, men allt som hände var att solen gick i moln och täckte jorden.

Måste...skaffa...mig...ett...liv

Nu! Kan inte bara sitta här och gräva ner mig och tycka synd om mig själv. Jag vill hitta på saker, fara ut och resa lite, sola, bada. Inte sitta här och fundera tills mina hårstrån blir alldeles gråa.  Snart är sommaren slut. No more efter det. Då kommer vintern med kylan och skitplugget. Fan!
Drömde en mycket konstig dröm inatt. Gjorde så många dumma val. Ångrade mina val oerhört när jag vaknade, men ändå var det något som fortfarande lockade, något nytt och spännande. Något utöver det vanliga. Något som jag nu går och grubblar på. Men en sak är säkert. Vill man uppnå denna dröm får man offra något oerhört bedydelsefullt, något som jag inte vill förlora. Då kommer jag att ångra mig djupt.

Mitt "nya" liv...

Ikväll har jag klippt mig. Inte så mycket, bara 2 cm ungefär. Det fattas ungefär en decimeter innan mitt hår når ända ner på röven. Fint ibland, men helseke vad jobbigt det är. För det första så tar schampot och balsamet slut på en pisskvart. Sen måste man kamma sig flera gånger om dagen, annars har man ett stort fågelbo bakom huvudet. Nog för att jag inte behöver göra mer än att vrida på huvudet så är håret tovigt... Och när jag kammar mig går kammen bokstavligen AV! Så nu har jag en halv kam kvar, som dessutom saknar några "tänder" som lossnade nu när jag försökte kamma igenom håret innan klippning. 

Känner mig konstig på nått vis. Har ju som sagt plockat ut alla miljoner örhängen som jag har i mina öron. Klippt ner mina naglar och tagit bort nagelacket har jag också gjort. Undra vad som har fört mig till denna förändring?

Funderar på att klippa mig ännu mer, till axellängd. Men då ska jag dock låta en frisör sköta jobbet.

Brunettelina lever livet...

Imorgon jobbar jag. Känns jobbigt. Själva jobbet går ändå ganska bra, det är cyklingen dit och hem jag inte gillar. Fy fan vad tråkigt det är att cykla. Men det är bättre än att springa, för det ska gudarna veta; det finns nog inget tråkigare än att springa runt och flåsa som en idiot, och låtsas att det är roligt för "man får ju motion" och "det är hälsosamt att träna". Det kan det ju fan inte vara.

Nä, man skulle ha kommit på något jävligt smart som bajsar ut pengar in på mitt konto. Några millar skulle sitta fint, någon som vill donera? Man skulle kanske bli en Blondinbella 2? Men vad skulle jag kalla mig? Brunettelina? Hahahahaha! Ja, det kanske inte var så dumt. Om jag fick några mäktiga människor på köpet som skarpt gillar alla mina idéer som jag kommer på, och gör dom till verklighet oavsett om det är skor för grodor eller skyddsnät för toalettsitsar som skyddar mot eventuella fallande tandborstar. Oj fan! Nu gav jag er idéer. Rör dom inte! Dom är mina!

Tveksam

Igår tog jag ur alla örhängen, och nu är jag fundersam över om jag ska sätta tillbaka dom eller inte. Egentligen vill jag vara utan, för det känns mycket "friare" så, men då kommer dom ju att växa igen... Hmm!

Igår satt jag och mamma och kollade på klänningar till bröllopet som jag eventuellt ska på. Hittade en jättefin ljuslila klänning i siden. problemet var att den var axelbandslös. Gillar inte riktigt sånna. Så det blir eventuellt en brun "spetsklänning" istället.


RSS 2.0