Vem gör det bäst?

Erik Hassle eller....


Orginalet?




Torsdag



Skrev ett långt inlägg men det försvann så nu orkar jag inte skriva igen. Idag - Blodgivning. Besök på en gammal praktikplats. Besikta bilen. Ta Elsa till tandläkaren. Städa buren. Laga mat. Baka bröd. Sova.


Bög Mamma Kines

Gillar Josefine Craaford, så man kan väl inte annat än att gilla denna låt också. Refrängen har fastnat i mitt huvud och den verkar ska stanna där.


Idag gillar jag. Idag chillar jag.



I löv

För er som inte har fattat det ännu så jag jag en music-sucker. Har du en speciell röst och en akustisk gitarr som du spelar som en gud på så har du mig på kroken...


En ledig dag

Idag ska jag bara ta dagen som den kommer och göra det jag känner för. Jag tänker inte ens gå ut genom dörren. Dagen till ära känner jag mig lite nostalgisk och lyssnar på musik som min mamma brukade spela mycket när jag var liten. Jag älskade när hon spelade den här låten (oftast i samband med att hon städade), doften av nyskurat, tända ljus och vi två i en hög på soffan stirrandes i taket och bara njöt av livet.



Dessa låtar var också stammisar på stereon.



Å denna


Jag vill ha

Dessa killar som underhållning på mina stora fester med rockabilly tema. Detta händer förstås när jag har släppt filmen och är rik och berömd :D


I den filmen skulle denna dam spela huvudrollen


Om jag hade gjort en film

Så skulle denna låt vara soundtracket! Helt klart!


RSS 2.0