Det är nu jag börjar undra...

...om allt är som det ska med mig. Klockan är nu 05.52 och jag har varit vaken i en halvtimme. Till vilken nytta? Jag kan bara inte ligga ner och kollade på sovrumsklockan. Enligt den är den nu 06.55 så då tänkte jag att jag lika gärna kunde kliva upp för jag ska ändå upp 7. Men då hade jag ju glömt bort och ställa om den. Fan! Och nu när jag kollar busstiderna ser jag att det går 20 minuter senare än vad jag först trodde. Fan igen. Jaja, det är inte så mkt att göra något åt. Jennie, snart kommer jag.

Tadaaaa

Första dagen på lovet och vad gör jag? Jo, kliver upp 06.45. Och vad händer sen? Jo, jobb 8-18...

Klara färdiga gå


Med Jennifer Lopez förlovningsring på fingret är man nu redo för kvällen. Ska fara å fira fasters 50-årsdag. Kommer att bli som en återföreningsfest för mig. Har inte träffat hela släkten sen jag var en liten fis. Med risk för ett "dagboksrisksinlägg" så ska jag nu sluta prata om det.

Vad säger man om Loulous utgång ur Idol igår då? Ja, hon var ju faktiskt inte sådär jätte bra om jag ska vara ärlig. Men det var inte Sepideh heller och hon är ju kvar. Men att Anna hängde löst är för mig ett mysterium. Har musikvärlden skådat en större talang av hennes kaliber? Hon är helt jävla unik, och ändå röstar inte folk på henne. Nä, istället så röstar de på lilla Johan Palm, som iof är en underhållare som spelar i en helt egen klass, men en sångare är han inte!

Låt nummer 2

En liten anonym stackare ville se mer av hela gitarren så här kommer en annan låt, med mera gitarrsynlighet :)


Gissa vilken!?

Today, its a fancy day!

Sitter å spanar in Johannas tatuering på benet. Hon är så söt där hon går och haltar runt, pga smärtan. Haha! Snart är det min tur. Jaja...

Fan, jag vill också va en idoldeltagare. Fattar ni egentligen hur mycket grejjer dom egentligen får? Helt sjukt.
Jaja, ja ä int bitter!

Idag har jag mkt på schemat.  Måste fixa med mig en bärbar dator som jag kan ha på praktiken. Sen måste jag springa coopers. Blä! Sen blire handling, hem och baka några limpor, fara och kolla på utförsäljning av kläder. Kanske också hinner med en tripp till lillesyster och hämta mina kläder som hon lånat. Jo... 



Innehållet i en handväska.

Det är helt sjukt vad mycket grejer man knölar ner i en liten handväska. Saker som man nästan aldrig använder. Man går bara och drar runt på dom överallt. Och sen när man verkligen behöver något får man gräva som en tok, och oftast hälla ut allt på golvet, innan man kommer åt det man vill ha. 



- börs
- solglasögon (trasiga dessutom)
- kalender nr. 1
- kalender nr. 2
- körkortspapper
- visitkort
- pengar
- allergitabletter
- kvitton
- gammal mobil
- laddaren till den gamla mobilen
- ett halvt headset
- Karlsson på taket (filmen)
- gammalt schema från v.36
- 4 kinderäggsfigurer
- bläck- och överstrykningspenna
- lypsyl
- tuggummi
- en gammal paketavi

Inte konstigt att jag aldrig hittar det jag ska ha. I vanliga fall ligger det också några nycklar, en kamera och en till mobil där i. Undrar vart jag skulle ha alla dessa grejjer om jag inte hade en väska?

Religion

Sitter och försöker göra nån nytta på mitt religionsarbete. Ska skriva om Heavens Gate, en sekt i USA  som tror att människor ska bli hämtade av ett rymskepp innan jorden går under, och som fick sitt slut 1997 då alla sektens medlemmar begick massmord genom att dricka bla. etanol. Orsaken? Jo, dom trodde att kometen Hale Bopp, som var nära jorden just då, kom med rymdskeppet som skulle rädda dem. Etanolen skulle alltså fungera som renande av kroppen innan de skulle ge sig av till nästa liv i rymden. Helt sjukt att något kan få 39 personer att ta livet av sig samtidigt.
Men lite intressant är det dock med dessa nya religösa rörelser.

Jag valde mellan Heavens Gate och Robets group, vilket är ett folk som avstår från materiella saker och sägs leva på andra människors sopor. Men så  kollade jag upp det förstnämnda och såg det där om massmordet som jag faktiskt har hört talas om, så då blev det den.


Att älska som en porrstjärna

Jag har nyss läst klart den boken. Skriven av Jenna Jamesson. Den var... intressant. Hon är då inte pryd iallafall, den saken är klar. Men så är hon världens främste porrstjärna också. Boken berättar ordagrant om drogmissbruk, alla hennes förhållanden, våldäkt och en hel del annat. Bland annat om hennes förhållande med Marilyn Manson. Mycket kan man säga om Jenna, men det är helt klart en tjej med skin på näsan. Hon låter inte en enda människa trampa henne på tårna. Men hon har gått igenom mycket skit för att komma dit hon är idag. Boken var då bra iallafall och jag kan bara konstatera att världen behöver fler som hon. Då menar jag inte porrstjärnor, utan människor som vägrar ta skit från andra och som ser till att ta sig dit de vill i livet även om det ser mörkt ut.

Pimp my...

Istället för Pimp my Ride har vi ikväll kört med Pimp my Vikvägg! Japp. Så nu är det mysbelysning i sovrummet :)



Det är fest i mitt hus. Dunka-dunka fest. Små tonåringar springer runt på gatan och halsar flaskan och röker cancerpinnar. Det luktar rök i hela lägenheten. Ursch! Cigaretter borde bannlysas från jordens yta! Lukten sätter sig överallt. I väggarna, näsan, håret, kläder, möbler, you name it! Ändå är det ingen som har rökt här inne. Det är som sagt 6 våningar ner. På gatan. Ute i kylan. Tjejer med halvnaken överkropp. Killar som skriker att dom ska spöa varandra. Herrejissanes. Fan vad det luktar. Måste nog gå och duscha. Står inte ut längre.

Freeeeddaaaag!

Äntligen fredag! Jag får denna känsla redan på torsdagar för jag vet att det är fredag nästa dag, så helgen blir som lite förlängd:)

Igår var det världens mysigaste kväll. Jag brukar inte va en sån som gillar att mysa och va nära, men igår var helt annorlunda. Gick och la mig vid 21, tände lite ljus, satt igång en kram-rock skiva och sen låg vi bara nära och tittade på varandra. Just i den stunden kände jag mig så jävla lugn. Inga måsten. Ingen stress. Ingen prestationsångest. Bara vara sig själv. Bara vara. Bara andas. Känna lugnet. Bara ligga där och glo och inte tänka på nånting alls. Kolla på skuggorna från ljusen. Lyssna på rytmen i musiken. Andas. Prata.



Jag blir aldrig botad

Situation: Jag går på ICA för att köpa ett paket med fiskpinnar och clementiner. Vad händer?
Jo jag kommer ut en kvart senare och har handlat för 499 kronor. Att jag aldrig lär mig.  Den som spar han har brukar man ju säga. Hmm. Jaja, den som sparat sina pengar har då inte nya mattor i hallen och i köket. HA!
Svärmor jobbar ju i affären på specialavdelningen och hade nyss tagit fram pinfärska mattor , som jag naturligtvis lockades till att köpa. Gaaah! Jaja, mattorna är då fina iallafall, där dom ligger och korvar sig på golvet. :)


Nya läsare

Har märkt att jag fått en massa nya läsare. Kul! Det roliga är att det mest är folk som jag inte har en aning om vilka dom är. Jag undrar bara var ni hittar min blogg? 

Så jag är en riktig härmapa och ställer frågan: Vem är du som läser just nu?

Här ska det då vara en liten bild, men som sagt: Mac-datorer funkar inte riktigt som en Pc så det blir inget av det.



Spott

Jag hann inte mer än ut från mediasalen förren jag kom på vad jag ska skriva om. Spott! Har ni tänkt på hur äckligt det egentligen är när folk spottar på marken? Med det menar jag inte bredvid vägen eller så, utan just utanför tröskeln! Och inte bara lite dreggel utan en hel jävla slemhög! Varför gör man så? Bara öppnar dörren och spottar direkt utanför så det är garanterat att ingen missar att trampa i det!? Orkar man inte vänta lite tills man kommit en bit på vägen eller ännu bättre, svälja ner det? Ursch! Nog kan väl jag också dela med mig av mitt DNA till resten av världen, men inte där andra går. Sen finns det ju dom som av någon anledning spottar inomhus också, och då menar jag främst på skolan. Till vilken nytta? Man går väl för fan inte och spottar på golvet hemma, så varför göra det hos någon annan? Nä, fy.

Slut på idéer

Det här med att man ska skriva minst tre gånger om dagen ger en lite lätt panikångest. Har bara kört med denna principen i en dag och det är redan slut på idéer i min lilla hjärna. Måste tänka mer på det under lunchen. Vad vill ni läsa om varje dag?  

Man kanske ska bli politiker?

Eller vad jobbar dom som egentligen som är på kommunen? Tänkte på det när jag gick hem. Det är alltid fina hightech bilar utanför kommunhuset. Detta visar alltså hur bra dom tjänar, dom som jobbar där!? Har aldrig sett en vanlig svenssonbil på deras parkeringar. Därför kanske man ska börja jobba där?

Nu så

Nu har jag tagit mig i kragen och börjat med det som bloggen egentligen skulle handla om. Det blir en liten smygstart med den första låten jag lärde mig. Dock är det lite dålig kvalité pga utnötta strängar och dålig videoinspelning men man hör ju iallafall vad jag spelar ;)


Får jag lov att presentera...

Ditt namn?: Elina
Hur Lång är du?: 160(!)
Spelar du något instrument?: gitarr, piano, tvärflöjt
Dina första tankar när du vaknar?: Fan va trött jag är!
Vart befinner du dig just nu?: hemma framför datorn
Biter du på naglarna?: nej
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?: vita
Har du några husdjur?: två marsvin, Leo & Lucifer
Vem är snyggast?: beror på vilket humör jag är på;)
Vem vet mest om dig?: Roger
Vad vill du ha just nu?: Frukost
Ditt mål i livet?: Skaffa mig ett jobb och kunna leva självständigt
Rädd för?: ormar
Hur gammal är den äldsta person du kysst?: 23
McDonalds eller Burgerking?: ingen av dom
Sjunger du?: Jo, varje dag faktiskt
Vad har du för skostorlek? 38/39
Vill du gifta dig?: Nej
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja
Din hårfärg?: Brunt
Skor du hade på dig idag?: Har nyss vaknat så inga.
Vad sover du i?: Sängen ;)
Kläder du har på dig?:  morgonrock
Favoritårstid?: vinter eller sommar. Inget däremellan
Favoritmat och dryck?: palt och vatten
Hur svarar du i telefonen hemma?: Elina
svarar du i mobil?: Hallå
Sov du ensam inatt?: nej
Vad gjorde du kl 08 imorse?: drömde en väldigt underlig dröm
Vad var det senaste någon sa till dig?: - "Jag vet att du vill sova, men lyssna på det här!"
Druckit idag?: Inget än så länge
Vad är det för väder hos dig nu?: mulet
Godaste glassmaken?: knäck och snickers
Drömmer du mardrömmar?: Ja ibland
Favoritklädsel?: Det jag gillar
Favoritgodis?: Äter inte så mycket godis så jag vet inte...
Hur många kuddar sover du med?: minst 4 st
Längtar du mest efter just nu?: Lovet
Saknar du någon just nu?: Ja
Snus eller cigaretter?: Inget av dom
Vill du ha barn?: ja, om ett år eller två kanske
Längtar du till din nästa födelsedag?: ja
Är du blyg?: Nej
Tycker du att du har fin dialekt?: Ja, det är väl klart
Tycker du om fester?: Jodå
Har du använt någon hårprodukt idag?: Nej, har inte ens kammat mig
Vad har du för planer till helgen?: Inga alls, förutom badhuset på söndag
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget?: 20
En bra film?: Harold & Kumar - The escape from guantanamo bay
Vem får en kram?: De jag tycker om
Vem får en puss?: De som står mig riktigt nära
Sprit, cider, vin eller öl?: vin
Hund, råtta eller katt?: Hund

Nu är jag ivrig...

... på att sätta igång! Fick nyss en uppenbarelse på hur mitt nästa mästerverk ska se ut! Problemet är att jag måste köpa mer akrylfärg och två avlånga canvass-dukar innan jag kan sätta mina planer i verket. Men jag längtar! En ledtråd är att det ska bli något som pryder min just nu tomma sovrumsvägg.
Jennie, du kan ju räkna med att få spendera lite tid i en hobbyaffär om två veckor :)

Rösta nu!

Nu är tavlorna klara så det är bara att sätta igång och rösta på vilken just DU tycker är bäst. Den nya penseln som jag köpte igår för att göra konturerna färdigt på simpsons var alldeles för bred, så jag for hem till mamma och lånade hennes 00:a vilken var betydligt mycket bättre.
Tyvär är min kamera-kabel borta så jag fick fota med mobilen och den är ju inte den bästa. Men jag hoppas att ni ser ordentligt ändå! :)

Nr 1:


Nr 2:


Nr 3:


Nr 4:


Nr 5:


Nr 6:

En liten insikt

Nu är jag så jävla peppad. Från och med nu ska jag blogga 150 ggr om dagen och bara spy ut galla genom mitt (snart) utnötta tangentbord ända tills hela servern kraschar.

Till att börja med ska jag avslöja en liten idé som jag fick idag. Vill bara tillägga att jag ta me fan är ett GENI!
Jag har löst alla världsfrågor! Fredrik Reinfeldt kommer inom kort att ringa sitt mest otippade samtal, nämligen till lilla mig och tacka för att jag är så otroligt genial, och efter det kommer hädanefter alla skattepengar rulla in på mitt konto och årets nobel/fredpristagare 2009:s lilla nuna kommer att synas överallt. (Måste nog börja kamma mig tror jag?!) Vill ni veta vad jag pratar om? Jo, alla afrikas svältande barn kan ju flytta hem till mig istället så kan vi deppa tillsammans, kamma varandras hår, mata varandra med glass och trösta mig som det är så synd om. 
Låter inte det som en bra idé? End of discussion

Förresten så har jag nu varit och inhandlat mig en ny konturpensel i syntet som inte spretar som en tok. Förhoppningsvis så är det slut på snurrandet av penselstrån och att tavlorna snart är klara så ni kan börja med röstningen. Spännande eller hur?

Mångsidig...

Det är jag det! Förutom att spela gitarr tills jag har blåsor på fingrarna, sticka sockar mössor å vantar, sjunga, pyssla, inreda, laga mat, plantera blommor, fotar och gud vet allt, så målar jag tavlor också! Så. Nu vet ni det. Hade tänkt fota lite tavlor som jag gjort hittills så kan ni rösta på vilken ni tycker är bäst!

Här växer min pågående tavla fram av inga mindre än simpsonfamiljen...:)


När den är klar så tänker jag lägga upp bilder på alla andra så då kan ni börja rösta...

RSS 2.0